Trapped in a frame? Click here to break out of it.

Ja
lieve luisteraars
I'm back !


TRANSMITTER and RECEIVER in 1997 fixing the antenna at the southern french relay substation ;)

don't ask me why,
but some idiots have a hard time trusting me

Ondanks het feit dat ik mega-doses fan-mail ontving ziet het er op dit moment naar uit dat u mij voorlopig niet kunt beluisteren. Jammer, want mijn uitzendingen hebben ze bij nationale omroepen ook nog nooit aangedurfd... We lopen derhalve het risico dit radiotalent geheel NIET meer te kunnen beluisteren voorlopig!

Stuur mij een troostend beriggie via het web of

Schrijf wat in het I.M.K. gastenboek  of  check what's already there


De Iets Met Klootzak incorperatie (I.M.K. inc.) is een samenwerkingsverband tussen een aantal obscure stichtingen, verenigingen en infiltranten in de harde wereld van de muziekindustrie en media-commercie, waaronder prominente kopstukken van:
- The Italian Diztruzt Cornerz, een beruchte muziek-, mafia- en computerlink met het middellandse zeegebied, welke zijn hoofdkwartier kent in het zuid-oosten van Frankrijk.
- Meidenclub Ram Hem Erin, die vooralsnog bestaat uit een aantal jongedames die het feminisme zat lijken te zijn en eigenlijk hebben gemerkt dat niet alle mannen voor dat klootzakkengat te vangen zijn. Zo is gebleken dat de presentator van de klootzakshow ondanks zijn ongehoorde erecties eigenlijk deep-down een feminist is.
- Stichting tot behoud van de stevige omhelzing, die veel betekent voor de orde en rust in deze hectische tijden, noodzakelijk in een grote stad als Amsterdam, alwaar het aan warmte en gevoel nogal eens wil ontbreken.
- actiegroep Cultiveer je contactstoornis! die op geheel eigen wijze invulling weet te geven aan de toename van het aantal contactgestoorden onder de luisteraars, onder meer door het positieve uit te diepen van al die als negatieve eigenschappen te boek staande karaktertrekken van de gemiddelde randstedeling.
- Diverse anderen, die ik hier te zijner tijd nog uitgebreid zal gaan crediteren, maar alsjeblieft mensen, nu even niet ja?


Are you an asshole? check here..

?

Even weer op adem komen met Sjuul (NOT!)

?

Zondagavond zou er weer een geheel verse aflevering van Iets Met Klootzak zijn. In de Nou Dan Bent U Wel Een Grote Klootzak Anders Show (enige jaren geleden ingekort tot Iets Met Klootzak) hoort u, naast de feministische egotrip van Jules Sans Scrupules die nogsteeds aan grootheidswaan lijdt, allerlei onvoorspelbare radio met een meditterane inslag. Het beste resultaat van dit emotionele luisteravontuur wat u de week door helpt wordt verkregen middels het luisteren op een paar hoofdtelefoons. Met hoofdtelefoon op? JA, zie hier waarom. Langs die weg kunt u voldoende lekker keten met Jules.

Aan het woord in dit programma, komen onder meer:
- de schreeuwlelijk die niet weet wat hij wil
- de vele multipele persoonlijkheden van action man Jules
- de Sterrengeek (DJ Heinz)
- Monique de Vries
- Skelto Patein
en veel andere stoute lieverds...

Mijn trouwe fans .. waaronder, zoals bekend, vreemd genoeg uitzonderlijk veel hele lieve jonge vrouwen .. mogen mij uiteraard ook best bellen op sesmiljoentweehonderdachtentachtig als zij mij missen op doordeweekse avonden waarop ik geen uitzending doe. Bidden dat ik dan thuis ben...

Onthoud dit internet-adres (de URL):  www.radiolink.net/klootzak
en dit E-mail-adres:  klootzak@radiolink.net
en zoals ik dat vaak op de radio zei:
Vergeet niet koud te douchen aan het eind, dat houdt je hoofd koel!

virtual hugs, yours truly,
kinderachtig for life

Julius
jullie (let's face it, ik ben gewoon jullie bezit) trouwe presentator van
het programma zondagavondlaat op Patapoe Radio

IMK RELATED LINKS:

Julius' personal Music and Radio hyperlinks
The Cheap Shit Top 10 | The Chosen Few Hot Airplay Top 9
See what's in Julius' CD-player now | Favorite Klootzak-Tracks Of All Time
De Vereniging Ter Bevordering Van Het Dagelijkse Luchtkusje?
Hoofd Klootzakshow Profiel | Radio Dimensione Suono
Patapoe freeteam site

disclaimert


<bgsound Src="http://jthz.com/mp3/pow.mid" loop="1">